• DSC 3905
  • DSC 6264
  • DSC 3760
  • DSC 6264
  • DSC 3905
  • DSC 3760

Tragisk trafikulykke

Torsdag, 29 August 2019

Fredag formiddag den 16. august var en af Remondis biler involveret i en højresvingsulykke på Amager i København. En 28-årig kvinde kom svært til skade og blev indbragt på hospitalet, hvor hun blev erklæret død.
Politiet har optaget rapprot og foretaget undersøgelser på ulykkessteder og af lastbilen. Der er ingen umiddelbar forklaring på den tragiske hndelse, som afventer politiets efterforskning. Lastbilen blev dog forholdsvis hurtigt frigivet til Remondis uden yderligere undersøgelser.
Vi er alle i virksomheden meget berørte af den tragiske hændelse og ønsker at udtrykke vores dybeste medfølelse med den omkomne piges familie. Derfor fremkommer vi med denne meddelelse.
Remondis' biler færdes overalt i gadebilledet i Danmark, og vi ønsker at gøre alt for, at den slags ulykker ikke forekommer, og for at folk kan føle sig trygge, når de mødes vores biler.
Vores chauffør er naturligvis stærkt påvirket af ulykken og har været til krisesamtale på hospitalet. Der vil senere blive taget hånd om ham i virksomheden, hvor vi har yderligere kriseberedskab klar om nødvendigt.
Remondis har som en del af sine CSR-aktiviteter en trafiksikkerhedspolitik, og der foretages jævnligt samtaler med vores chauffører om adfærden i trafikken. Vi afventer nu resultatet af politiets arbejde, og de erfaringer, der kan drages af ulykken, vil indgå i vores trafiksikkerhedsarbejde.

Med venlig hilsen
Hendrik Vonnegut
CEO og administrerende direktør

Karsten Linderskov
COO og driftsdirektør

Skriv til vores konsulent

Læs mere

REMONDIS A/S' certificeringer

Læs mere

Er du vores nye medarbejder?

Læs mere

Bestil tømning online

Læs mere
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP?