• DSC 3905
  • DSC 6264
  • DSC 3760
  • DSC 3760
  • DSC 3905
  • DSC 6264

Ny CEO i REMONDIS A/S

Fredag, 01 Februar 2019

Efter gensidig aftale mellem bestyrelsen for REMONDIS A/S og Peter Thorn er det besluttet, at Peter Thorn fratræder som CEO og administrerende direktør for virksomheden.

Peter Thorn har siden sin tiltrædelse i 2015, i tæt samarbejde med Claus Barslund og den øvrige ledelse i det daværende M. Larsen Vognmandsfirma A/S, udviklet virksomheden til at være en af hovedaktørerne indenfor affaldsindsamling - specielt indenfor det offentlige område i Danmark. Senest er virksomhedens hovedaktiviteter i Storkøbenhavnsområdet blevet samlet på Abildager i Brøndby, hvor der er optimale muligheder for at udvikle REMONDIS’ aktiviteter, primært indenfor erhvervsaffaldsområdet. REMONDIS A/S’ bestyrelse siger stor tak til Peter Thorn for hans dedikerede indsats og ønsker ham god vind fremover.

Peter Thorn vil i en kortere periode agere som konsulent for at sikre en smidig overdragelse af hans ansvarsområder.

Hendrik Vonnegut er ny CEO og administrerende direktør – og fratræder dermed rollen som bestyrelsesformand. Ny bestyrelsesformand for REMONDIS A/S i Danmark bliver Egbert Tölle, der udover at være et centralt medlem af den øverste koncernledelse for REMONDIS på globalt niveau, har en lang karriere med nøglepositioner indenfor Rethmann-gruppen.  

Disse organisationsændringer vil ikke påvirke vores nuværende høje service, som I kender, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.


I skal være velkommen til at kontakte Direktionsassistent Nadia Lerbæk Christensen på telefon 3037 1420 eller per mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ved eventuelle spørgsmål.

Skriv til vores konsulent

Læs mere

REMONDIS A/S' certificeringer

Læs mere

Er du vores nye medarbejder?

Læs mere

Bestil tømning online

Læs mere
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP?