• DSC 3905
  • DSC 3760
  • DSC 6264
  • DSC 6264
  • DSC 3760
  • DSC 3905

ML App for Erhvervs kunder

Fredag, 05 maj 2017

ML App for Erhvervs kunder

I M. Larsen Vognmandsfirma arbejder vi hele tiden med et mål om at udvikle os. Derfor har vi oprettet en erhvervsapp, der giver nye muligheder inden for kundeservice og bestilling af services.

M. Larsens nye app giver en unik mulighed for at følge virksomhedens affaldsinformation tæt. Blandt andet, type affald, tons affald og tømningssekvens. Gennem statistikker er det muligt, at skabe optimeringer af virksomhedens sortering og udgifter.

Den nye app hjælper erhvervskunder med nemt og hurtigt at bestille tømninger 24/7 - 365 dage om året.

App’en er nem at bruge og den kan downloades ned på mobiltelefon, computer eller tablet, hvorefter du som kunde nemt opretter dig i systemet gennem virksomhedens CVR-nummer. 

Inde i app’en skriver du dine kundeinformationer vedrørende bestilling, eksempelvis hvor, hvornår, og hvad der skal tømmes – der kan også uploades billede af beholderen, så den er nem at genkende. Selve app’en er gratis, og der betales kun for de affaldstyper, som du skal bruge i app’en.

Gennem M. Larsens app, kan du selvfølgelig bestille fast tømning, så afhentningen sker automatisk, ligesom du kan bestille ved behov, blot ved at trykke på billedet af jeres container eller beholder – når du har tid. For at sikre, at du får den bedste oplevelse, giver app’en mulighed for, at fortælle om beholderens placering. På den måde ved alle altid, hvor jeres beholder står, og hvordan den ser ud. 

M. Larsens app har fire kategorier af affald: Special, genanvendelse, forbrænding og deponi. Se mere her https://mlarsen.rezycl.com/

Der er allerede flere virksomheder, som bruger app’en til at bestille tømninger med, og de har haft stor glæde af at kunne tilgå deres bestillinger online og følge skraldeforbruget tæt. 

Skulle du eller din virksomhed have interesse i at vide mere, er I meget velkommen til at kontakte, eller booke et møde med vores dygtige konsulenter via 43489204.

Skriv til vores konsulent

Læs mere

REMONDIS A/S' certificeringer

Læs mere

Er du vores nye medarbejder?

Læs mere

Bestil tømning online

Læs mere
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP?