• DSC 3760
  • DSC 3905
  • DSC 6264
  • DSC 3905
  • DSC 6264
  • DSC 3760

REMONDIS A/S søger renovationsmedarbejdere til Silkeborg

REMONDIS A/S søger chauffører til renovationskørsel snarest muligt i Silkeborg.   

Holder af du fysisk arbejde udendørs, har du erfaring som renovationsmedarbejder / skraldemand og er du fleksibel og mødestabil. Så er et job som renovationsmedarbejder hos REMONDIS A/S måske noget for dig.  


Jobbet
Med tilknytning til REMONDIS' afdeling i Silkeborg, vil du køre dagrenovation efter en nærmere fastlagt rute i Silkeborg kommune. Arbejdstiden vil typisk være i tidsrummet fra 05.00 til 17.30, men kan variere. Der køres med skift 1 uge morgen og 1 uge eftermiddag. Løn efter overenskomst. 


Du er
-    En erfaren og dygtig chauffør
-    Fleksibel
-    Kan lide at arbejde selvstændigt  
-    God til at samarbejde
-    Mødestabil 

Forudsætninger
For at kunne arbejde som renovationsmedarbejder i REMONDIS, er det en forudsætning at du har følgende kort og certifikater;

-    Du har kørekort til C
-    Du har gyldigt EU-kvalifikationsbevis

Interesseret?
Du søger stillingen ved at skrive til kørselsleder Allan Bjerregaard på abjDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.snarest. Vi indkalder løbende til samtaler, med henblik på tiltrædelse snarest muligt.   

Hvis du har spørgsmål eller ønsker du flere detaljer om stillingen, kan du kontakte Allan Bjerregaard på telefon: 30 37 21 08 mellem kl. 08 og 16 eller pr. mail: abjDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan læse mere om REMONDIS A/S på her.

REMONDIS er et stort internationalt selskab, der beskæftiger over 30.000 medarbejdere i mere end 30 lande verden over. REMONDIS’ internationale hovedkontor ligger i Lünen, Tyskland. Virksomhedens kernekompetence er bæredygtighed, håndtering af affald og genbrug. REMONDIS i Danmark er blandt de største aktører på markedet og har flere afdelinger i landet. Størstedelen af bilerne og de ansatte beskæftiger sig med håndtering af indsamlingsordninger, både for private og offentlige kunder.

REMONDIS ' mål er en fortsat udvikling af teknologi, ny viden, engagerede medarbejdere og at yde den service, vores nuværende og nye kunder efterspørger nu - og i fremtiden.

3. juni 2017

Holder af du fysisk arbejde udendørs, er du møderstabil og god til at stå op tidligt? Så er et job som chauffør i Næstved, hos en af ​​Danmarks største renovatører REMONDIS A / S, noget for dig

Skriv til vores konsulent

Læs mere

REMONDIS A/S' certificeringer

Læs mere

Er du vores nye medarbejder?

Læs mere

Bestil tømning online

Læs mere
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP?