• DSC 3905
  • DSC 6264
  • DSC 3760
  • DSC 6264
  • DSC 3905
  • DSC 3760

REMONDIS A/S søger chauffører til dagrenovationsopgaver i Thisted

REMONDIS A/S søger chauffører til dagrenovationsopgaver i Thisted

Holder du af fysisk arbejde udendørs, er du mødestabil og er du god til at stå tidligt op? Så er et job som chauffør i Thisted, hos en af Danmarks største renovatører, REMONDIS A/S måske noget for dig.  

Jobbet
Vi søger lige nu chauffører, både afløsere og fastansatte, til vores afdeling i Thisted. Der er tale om dagrenovationsopgaver. Arbejdsdagen vil for begge stillinger starte kl. 05:00 og vi skal senest være færdig kl. 17:00.
Som afløser kan du blive indkaldt, hvis en bil går ned, så man skal være villig til i nødstilfælde at arbejde frem til kl. 17:00. 

Du er
-        Mødestabil
-        God til at komme op om morgenen
-        Fleksibel
-        God til at samarbejde
-        Glad for at arbejde udenfor og har en god fysik
-        Imødekommende og venlig overfor borgere og kollegaer

Det er en stor fordel, hvis du har et EU kvalifikationsbevis + kørekort C, men det er ikke et krav.

Interesseret?
Du søger stillingen ved at sende ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med teksten ”Ferieafløser – Thisted” i emnefeltet. Vi kalder løbende til samtale så søg allerede i dag!

Du kan læse mere om Remondis A/S på http://www.Remondis.dk.

REMONDIS er en stor international virksomhed, som på verdensplan beskæftiger mere end 30.000 mennesker fordelt rundt i verden i mere end 30 lande, og med internationalt hovedkontor i Lünen, Tyskland. Virksomhedens kernekompetence er bæredygtighed, håndtering af affald og genbrug. REMONDIS i Danmark er blandt de største aktører på marked og har flere afdelinger i lande. Størstedelen af bilerne og de ansatte beskæftiger sig med håndtering af indsamlingsordninger, både for private og offentlige kunder.

REMONDIS’ mål er en fortsat udvikling af teknik, ny viden, engagerede medarbejdere, samt at kunne yde den service vores nuværende og nye kunder efterspørger nu - og i fremtiden.

August 2019

Skriv til vores konsulent

Læs mere

REMONDIS A/S' certificeringer

Læs mere

Er du vores nye medarbejder?

Læs mere

Bestil tømning online

Læs mere
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP?